Home / Nieuws / Scapino heropent de deuren in gemeente Weert

De sluiting van de Scapino is in 2010 niet onopgemerkt voorbij gegaan. De fikse kortingen waarmee de laatste artikelen de winkel uitgingen, zorgden voor nogal wat ophef en rumoer in de winkel.  De deuren van Scapino gingen destijds dicht vanwege het nieuwe Stationskwartier dat in Weert gebouwd zou gaan worden. Met de gemeente was afgesproken dat Scapino na het voltooien van de bouw terug zou kunnen keren. Het einde van de nieuwbouw is in zicht en daarmee dus ook de terugkeer van Scapino. Naast de schoenen- en kledingwinkel zal ook de Electro World tot één van de eerste winkels behoren die hun intrek nemen in het nieuwe pand.

heropening-scapino-weert

Net op tijd voor het winterseizoen
Het lijkt erop dat de winkel van Scapino nog voor het einde van het jaar weer opnieuw geopend zal worden. Daarmee is de winkel net op tijd voor de komende winter, doorgaans toch het moment om weer eens wat nieuwe kleren en schoenen te kopen. Een nieuwe winterjas, warme laarzen tegen de kou of kleding voor tijdens de wintersport zijn toch altijd dure artikelen, waarbij veel mensen uitwijken naar het vaak wat voordeligere aanbod van Scapino.

scapino-snowboots-aanbiedingOok voor accessoires als handschoenen en sjaals weet de consument deze winkel vaak te vinden. Daarnaast kent Scapino ook een breed assortiment in sportartikelen, zowel voor binnen als buitensporten. Vlak na de opening zullen er in de winkel vooral snowboots en andere winterartikelen te vinden zijn, waarbij op dit moment het tweede kinderartikel met 50% korting wordt verkocht. Verder is er het hele jaar door ook voor andere sporten van alles te vinden. Weert zal er in ieder geval weer warm bij kunnen lopen de komende winter!